Despre Garanti Credite de Consum

Din 2011, Garanti Credite de Consum este brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar bancar Garanti. Una dintre primele companii de pe piața creditelor de consum, cu o tradiție de 13 ani pe această piață, Garanti Credite de Consum completează gama de produse și servicii a grupului cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte:

  • Credite în magazine
  • Credite de nevoi personale
  • Asigurări atașate creditelor de consum: un plan de protecție a veniturilor și/sau garanție extinsă pentru produsul cumpărat.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Garanti Credite de Consum, vă rugăm vizitați www.garanticreditedeconsum.ro

Istoricul Ralfi

Ralfi IFN SA a fost înființată în anul 1997, propunându-și încă de la început să ofere soluții de finanțare flexibile, rapide și accesibile clienților persoane fizice.

În trimestrul al treilea al anului 2006, Ralfi IFN SA și încă alte două companii specializate în servicii financiare - Motoractive IFN SA (leasing) și Domenia Credit IFN SA – au fost achiziționate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

La sfârșitul anului 2010, acționarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care deține 100% din acțiuni. În urma acestei modificări a acționariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusă în grupul financiar bancar Garanti, continuându-și activitatea sub brandul Garanti Credite de Consum.
 
Ce înseamnă această schimbare?

Pentru noi: intrarea într-un grup bancar puternic, experimentat. Credem că cifrele vorbesc de la sine despre performanțele grupului Garanti. În Turcia, Garanti Bank are peste 60 de ani de istorie și experiență financiară, iar în prezent peste 9 milioane de clienți.

Pentru clienți: veți deveni beneficiarul experienței Garanti în Romania și a Ralfi IFN SA, care reunește un portofoliu de aproximativ 450 de comercianți de electrocasnice, mobilă, IT, telefonie sau decorațiuni interioare. Garanti Credite de Consum vă oferă produse de finanțare în peste 800 de puncte de vânzare (în magazinele partenerilor săi).

Pagina Principală

Copyright © 2010, Garanti Bank